Nieuwe graffiti op JOP

Vanmiddag waren er twee vrienden bezig om op de Jongeren Ontmoetings Plek (JOP) een nieuwe mooie muurschildering te maken. Onder het genot van de zon, een biertje en een muziekje spoten deze kunstenaars een reuze smiley en gaven daar een eigen twist aan.

Dit pleintje naast de schaatsbaan aan de Aristoteleslaan wordt al jarenlang gebruikt door graffiti artiesten om hun kunsten te vertonen. Eens in de zoveel tijd staat er weer iets nieuws om te bewonderen.

De muurtjes mogen hier beschilderd worden, net als de grote muur in het park achter het Holleblok. De één vindt het kunst, de ander vindt het niets. Maar spraakmakend is het altijd. Hoe lang het er staat ? Dat weten we nooit. Tot de volgende artiest er weer iets nieuws op maakt.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Walking Football, sv Huizen, Huizen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter