AV Zuidwal opent sporthal en atletiekbaan

Wethouder Boom opende vanmiddag bij atletiekvereniging Zuidwal de nieuwe atletiekbaan en de sporthal voor sporters met een lichamelijke beperking.

Na veel werk is alles nu klaar en zijn de sportfaciliteiten officieel in gebruik genomen. Met een startschot kwamen de estafettelopers de nieuwe baan op om het “stokje” over te geven aan de wethouder. Het stokje was in dit geval de schaar voor het doorknippen van het lint.

Ook de zaal werd officieel geopend met het doorknippen van een lint en het onthullen van de naam. De Ger Holla sportzaal.

De zaal biedt voornamelijk voor de mindervalide atleet de mogelijkheid om toch te kunnen blijven sporten als het slecht weer is. Een mooi initiatief dat nu eindelijk werkelijkheid is geworden.

Vanavond is er voor de leden een groot feest op de vereniging met BBQ en muziek. Veel plezier !

Foto’s Inge Jansen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

restaurant aan de kade

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter