Brandlucht door paasvuren

paasvuur

De paasvuren net over de grens in Duitsland, in combinatie met de oostenwind zorgen voor een brandlucht door heel Nederland. Ook in Huizen is het duidelijk merkbaar. Zelfs de brandweer in Amsterdam meldt inmiddels dat de rooklucht daar goed te ruiken is.

De vreugdevuren zorgen inmiddels voor heel wat klachten van stankoverlast. Op Twitter staat het inmiddels vol meldingen. Mocht u toch het vermoeden van brand hebben kunt u uiteraard gewoon 112 bellen.

paasvuur, pasen, stankoverlast, brandlucht, brandweer, 
paasvuren

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Archieffoto’s Vincent Snoek

aandekade

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter