Open dag bij de Moskee

Bij de Selimiye Moskee aan het Gooierserf 390 in Huizen is er morgen vanaf 10:00 uur tot 20:00 uur ’s avonds een open dag en een soort braderie, ook wel Kermes.

De voorzitter Satilmis Dolgunyurek nodigt namens de moskee iedereen in Huizen uit om eens een kijkje binnen te komen nemen. “Ik kan me voorstellen dat veel mensen die hier langskomen niet zomaar binnen durven te stappen, terwijl juist iedereen welkom is. We hopen zo wat meer verbinding met de buurt te krijgen. We geven rondleidingen en er is ontzettend veel te doen en genoeg eten voor de hele dag. We maken zelf allerlei turkse gerechten van köfte tot baklava.  Het is naast een open huis ook een soort braderie. We verkopen ook mooie turkse producten. Voor de kinderen is er ook een springkussen.”

 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Fotografie Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter