Een lichtje voor…

Op vrijdagavond 16 februari om 20.00 uur vindt er iets bijzonders plaats in Huizen. Op die avond worden lampionnen geplaatst in een lange sliert op de kop van de aanloophaven in het Nautisch Kwartier. Iedereen kan één of meerder lampionnen reserveren ter herinnering van dierbaren die zijn overleden aan kanker of ter bemoediging van mensen die op dit moment te maken hebben met deze nare ziekte.

U kunt uw persoonlijke “lichtje voor…” laten branden voor een bedrag van € 15,-. De volledige opbrengst van deze actie komt ten goede aan Alpe d’HuZes/KWF.

Lampionnen zijn te reserveren via de vestigingen van Sonia Bloemen in de Oostermeent en het Holleblok en bij de Wereldwinkel en het Kunstkantoor (oude postkantoor) in het Oude Dorp van Huizen. Op deze locaties kunt u uw persoonlijke gedachten op een kaart schrijven die aan de lampion wordt gehecht.

U bent van harte welkom op vrijdagavond 16 februari vanaf 20.00 uur. Het is ook mogelijk om tijdens de avond enkele woorden te spreken of een gedicht voor te dragen.

Informatie via de Facebookpagina van Team UP: AD6TEAMUP
of via email: lampion@ad6teamup.nl

 

 

Team UP is een team van 9 gedreven mensen -grotendeels afkomstig uit Huizen- die op 7 juni tijdens Alpe d’HuZes zo vaak mogelijk de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om geld in te zamelen voor het KWF. Vooruitlopend op dit evenement organiseert het team een aantal lokale acties om geld in te zamelen.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter