Fietspad

Het lijkt bijna gezichtsbedrog. Een slingerend fietspad de haven uit. Misschien voorlopig weer het laatste weekend dat het kon. Lopen over water, of natuurlijk iceroadbiken !

Vanaf vandaag gaat het weer dooien. De komende week worden er voorjaarsachtige temperaturen verwacht. Ook komt er regen en dat kan verradelijk glad worden omdat er nog vorst in de grond zit. Wees dus voorzichtig op de weg.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier weer nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto Inge Jansen

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter