Mogelijk explosief in woning Monnickskamp

De politie en de Explosieven Opruimingsdienst Defensie doen op dit moment onderzoek in een woning aan de Monnickskamp. Volgens een woordvoerder van de politie zijn er verdachte goederen aangetroffen in de woning maar wat dit precies zou zijn kan men nog niet zeggen.

De EOD identificeert explosieven en ruimt deze. Medewerkers van deze dienst zijn samen met medewerkers van Forensische Opsporing in de woning. Of er ook mensen zijn aangehouden is onbekend. De brandweer staat stand-by gedurende de werkzaamheden van de EOD.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek fotografie

Walking Football, sv Huizen, Huizen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter