Hennepplantage ontdekt aan de Middenweg

Vanmiddag werd er aan de Middenweg in ’t dorp een hennepplantage ontdekt. Het reclamebord op de voorgevel gaf aan dat Meubilar Plaza er gevestigd zou zijn. De naam deed echter anders vermoeden. Binnen werden er behoorlijk wat hennepplanten aangetroffen.

wietplantage

Het hennepteam van de politie is op dit moment bezig de plantage te ontmantelen. Ongeveer 300 potten moeten geruimd worden. Medewerkers van Liander hebben de stroomtoevoer afgesloten die illegaal was afgetapt. Ook in het naastgelegen pand, waar voorheen de Feestwinkel was gevestigd waren zaken aangetroffen die duidde op de voorbereiding voor nog een plantage. Of er ook verdachten zijn aangehouden is niet bekend.

Blijf op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Willem
    5 juni 2018 op 22:48

    Waarschijnlijk gedaan om met wiet de kaas lucht eruit te krijgen

  • Laat een reactie achter