Beachvolleybal aan de Zomerkade

Spectaculaire beelden vandaag aan de Zomerkade. Voor het zevende jaar wordt HuizenBeach georganiseerd. Huizen heeft een prachtige locatie waar veel beachliefhebbers, in hartje Nederland, kunnen beachen of genieten op het terras aan het Gooimeer. Tijdens HuizenBeach komen teams uit heel Nederland om deel te nemen aan het toernooi in Huizen. 

Je kan hier de hele dag goed vertoeven. Zelf lekker lui kijken naar de sporters, plaatsnemen op een terrasje en natuurlijk zelf een lekkere frisse duik nemen onder het stralende zonnetje. De gemeente heeft voor het evenement plaatsvond ook het zand nog omgeploegd.

Vandaag gingen de activiteiten tot 18:00 door, maar ook morgen kan je nog langs gaan om te kijken. Het hele programma kan je vinden op de website van Huizenbeach.

Blijf op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter