Huizer licht in de duisternis

Huizer licht bij de Aanloopbrug Huizen

Het is kerstavond, en de kortste dag ligt net achter ons. Buiten is het donker, en niet alleen omdat de zon zich zo weinig laat zien; deze tijden zijn moeilijk voor iedereen. Meer dan ooit zijn we op zoek naar gezelschap, liefde en geborgenheid. En dat uiten we ook met de warmte van onze feestverlichting. Nog nooit was ons dorp zo mooi verlicht! Daarom, speciaal voor wat extra gezelligheid deze feestdagen: een overzicht van Huizer licht in de duisternis.

We kunnen natuurlijk niet overal zijn, maar we hebben geprobeerd om in ieder geval een foto in elk postcodegebied te maken. Geniet van de foto’s en stuur ons vooral jouw mooiste Huizer licht!

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Kerstboom Harderwijkerzand staat weer overeind - OpHuizerhoogte.nl
    30 december 2020 op 11:21

    […] Storm Bella had de kerstboom op het Harderwijkerzand goed te pakken. Een trieste herinnering aan een rare kerst, lag de boom zieltogend op het strand. Met vereende krachten hebben de buurtbewoners de kerstboom weer overeind gezet zodat hij weer net zo staat te stralen als vóór de storm! […]

  • Laat een reactie achter