Pasen bij Aan de Kade

Pasen wordt genieten bij het restaurant Aan de Kade. Lunch met een heerlijk paas-twaalfuurtje, wandel nog even langs ’t strand in de lentezon of dineer met heerlijke verse asperges.

Heb jij al plannen gemaakt voor Pasen ? Restaurant Aan de Kade is beide paasdagen geopend vanaf 12.00 uur. Antonija en het team van Aan de Kade heten u van harte welkom en hebben naast het paastwaalfuurtje en de verse asperges natuurlijk ook volop keus “a la carte” en uiteraard de fameuze pannenkoeken voor klein en groot.

Je vindt dit familie-vriendelijke restaurant aan de Zomerkade 176 in Huizen, aan het strand ! Kijk ook op www.aan-de-kade.nl

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Inge Jansen 

de lange
Restaurant Aan de Kade is sponsor van OpHuizerhoogte. Dankzij onze sponsors kunnen wij Huizen dagelijks voor u in beeld brengen. Bent u als ondernemer ook geinteresseerd om op onze website in de spotlights te komen? Neem dan contact op via ophuizerhoogte@gmail.com. We vertellen er graag meer over.


Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter