Groen Gooi in het Huizer Museum

Groen Gooi

Op donderdag 14 juni wordt in het Huizer Museum de expositie Groen Gooi geopend. Een bijzondere tentoonstelling die vertelt over het landschap in het Gooi zoals hei, bossen, natuurgebieden, veenontginningen en de Zuiderzee.

In de afgelopen 100 jaar is het landschap flink veranderd en ook de rol van de natuur is anders geworden. Door fotografie, schilderkunst, muziek en erfgoedobjecten maken we kennis met de landschappen die kenmerkend zijn voor onze omgeving. Dankzij de medewerking van vele kunstenaars en collectiehouders is het mogelijk geworden een prachtig beeld te geven van de Schatkamer van het Groene Gooi.

Bekijk hier vast de prachtige “trailer” voor de expositie. Gemaakt door Roy Visser in samenwerking met het Huizer Museum.

 

Kijk voor meer informatie op www.huizermuseum.nl

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Fotografie Inge Jansen

 

 

 

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Genieten van Groen Gooi - OpHuizerhoogte.nl
    14 juni 2018 op 23:38

    […] Bekijk ook de prachtige trailer van deze tentoonstelling! […]

  • Laat een reactie achter