Genieten van Groen Gooi

De tentoonstelling Groen Gooi in het Huizer Museum is geopend! De opening ging gepaard met uitleg van onder andere de regioconservator, een dankwoord voor een ieder die zich heeft ingespannen en een muzikale omlijsting. De aanwezigen konden na de opening in Theater De Boerderij genieten van de prachtige schilderijen, foto’s en videobeelden in het museum.

Veelzijdig

De tentoonstelling is samengesteld rondom 9 karakteristieke landschappen in het Gooi, zoals bijvoorbeeld het open water, akkers en de altijd prachtige heide. Deze landschappen zijn te bewonderen in schilderijen, tekeningen, aquarellen, beelden, foto’s, film en muziek. De bijbehorende ontstaansgeschiedenis is daarbij fraai vormgegeven. Deze tentoonstelling zoekt niet alleen de verbinding tussen verschillende kunstvormen, maar heel nadrukkelijk ook met de hele regio. De kunstwerken komen uit de depots van verschillende musea in de regio.

Bekijk ook de prachtige trailer van deze tentoonstelling!

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter