Hoe staat het ervoor met de krachtcentrale?

De ergste sloopwerken in de Krachtcentrale zijn afgerond. Klaar voor het eerherstel en verdere opbouw van een stukje Huizer historie. Lees verder voor een update en een fotoserie!

In de grote imponerende hal is eerst de vloer eruit gehaald. Delen van andere vloeren zijn ook verwijderd en was men begonnen met het strippen van de kelder.

Op het dak hebben ze ook niet stilgestaan, door een gespecialiseerd bedrijf is het asbest verwijderd en inmiddels is het dak waterdicht.

Alle kozijnen zijn rechtgezet en geverfd. Nu wordt het glas er in gezet. Nog één  zijde te gaan en dan is alles dicht.

De ijzeren platen op de vloer worden weggehaald en de gaten worden gedicht. 


Dan kunnen de bouwtekeningen erbij gehaald worden, want het meeste sloopwerk zit erop en kan er gebouwd gaan worden. Op dit moment zijn ze bezig met de toiletgroep in de kelder te realiseren.

Een oud bewoner kwam ook nog even kijken wat er toch allemaal gebeurd is in zijn oude huis.

Tot zover deze update.  Er kan vooruit gekeken worden naar de opbouw. Het belooft een groot succes te worden en zijn dan ook reuze benieuwd hoe het er allemaal uit gaat zien. Wij blijven dit mooie en intrigerende project op de voet volgen voor jullie.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

 

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Ineke Watson
    5 september 2017 op 20:08

    Mmoie foto’s!

  • Laat een reactie achter