Afscheidsreceptie Sicko Heldoorn

Afscheid Sicko Heldoorn Huizen

Vandaag heeft de gemeente afscheid genomen van onze burgemeester Sicko Heldoorn. In stijl kwam hij samen met zijn vrouw in de oldtimer van de Huizer brandweer op het gemeentehuis aan . Op 12 maart 2018 werd hij officieel benoemd tot onze waarnemend burgervader en hoewel dit een korte periode betreft voor een burgemeester heeft hij zich zeer geliefd gemaakt in onze gemeente. Er was dan ook een hoge opkomst op het gemeentehuis met een grote rij wachtenden die de burgemeester persoonlijk wilde bedanken.

Met zijn deelname aan de nieuwjaarsduik heeft Sicko Heldoorn zich meteen onsterfelijk gemaakt voor een groot gedeelte van onze inwoners, volgens Jessica Prins, die naast o.a wethouder Roland Boom en Pieter Broertjes (voorzitter Regio en burgemeester van Hilversum) één van de sprekers was. Zijn betrokkenheid wordt enorm gewaardeerd. Er werden memoires opgehaald en zijn plezierige maar snelle handelen werd geprezen, iets wat ze in de gemeenteraad niet gewend zijn. Sicko vindt zelf dat de partijen te lief voor elkaar zijn en er best steviger gediscussieerd mag worden zonder te snel concessies te doen.

Afscheid Sicko Heldoorn Huizen

Volgens Huizer traditie werd er een portret onthuld dat natuurlijk toegevoegd zal worden aan de burgemeestersgallerij in de commisiekamer. Na afloop kon iedereen het schilderij bezichtigen en werd er nog nageborreld. Vanavond wordt de burgemeester nog getrakteerd op een etentje en dan zit het er echt bijna op.

Afscheid Sicko Heldoorn Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter