Walking Football: Van achter de geraniums naar het WK

Walking Football, sv Huizen, Huizen

Gisteren ontving de voorzitter van Sv Huizen Gerlinde Podt –  bij afwezigheid van vertegenwoordigers van sponsor McGregor New York – uit handen van wethouder Roland Boom het nieuwe sponsorshirt voor de walking footballers. Walking Football is een prachtig initiatief voor 60-plussers om nog heerlijk te kunnen voetballen, bewegen en het aangaan van sociale contacten.

Walking Football, sv Huizen, Huizen

De regels zijn wel aangepast natuurlijk. Zo wordt er gespeeld op een kwartveld, het moet in wandeltempo, hoge ballen en slidings zijn niet toegestaan. Maar genieten des te meer!
“Naar het WK in september 2020 in Groenlo, en dat meer clubs in de regio warmlopen voor walking football, dat is de doelstelling” vertelde Ed van Dijk van sv Huizen. Na het officiële gedeelte werd er gevoetbald tegen de “oudjes” uit Laren. Huizen won van de Ol’ Blacks met 2-1. Het gaat niet om winnen of verliezen, maar stiekem bleek de uitslag toch best belangrijk.

Walking Football, sv Huizen, Huizen
Walking Football, sv Huizen, Huizen
Walking Football, sv Huizen, Huizen
Walking Football, sv Huizen, Huizen
Walking Football, sv Huizen, Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Henk Heijnen

Walking Football, sv Huizen, Huizen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter