Veel te zien op de Huizerdag

Huizerdag Huizen 2019

Vandaag was het weer Huizerdag en wat was er wederom veel te zien en te beleven. Rond elf uur vanochtend was de officiële opening door wethouder Marlous Verbeek, maar eigenlijk was de Huizerdag toen al in volle gang. De Lindelaan en de Kerkstraat stonden helemaal vol met verschillende marktkramen van de braderie die al druk bezocht werd.

Huizerdag Huizen 2019

Sportief Huizen

Op het Plein 2000 was de opening van de nationale sportweek door wethouder sport Ronald Boom en het Sportplatform Huizen. Hier waren diverse demonstraties zoals vlaggen, kickboksen, dans en nog veel meer te zien. Ook konden kinderen met diverse sporten kennismaken.

Huizerdag Huizen 2019

De toren op

Wie de mogelijkheid heeft genomen de toren van de Oude Kerk te beklimmen via de smalle en steile trappetjes zal daar zeker geen spijt van hebben gekregen, Je kon prachtig ver kijken vandaag. Zoeken of je je eigen huis kan vinden, maar zelfs de Amsterdam Arena was in de verte te zien. Natuurlijk stond ook de kermis er weer op het Prins Berhardplein, waar ook verse paling werd gerookt.

klik op de foto voor een grote weergave
Huizerdag Huizen 2019

Plein 2000

Als afsluiter van de dag was er natuurlijk een groots feest op het Plein 2000. Vanaf 19.00 uur traden er diverse acts op met als hoofdact niemand minder dan Thomas Berge. Mark Vonno praatte de avond weer aan elkaar zoals alleen hij dat kan. Met dit feest kwam de afsluiting van alweer de 33ste editie van de Huizerdag, mogelijk gemaakt door de vrijwilligers van Stichting Huizerdag.


Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek.Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Anita Campbell
    17 september 2019 op 07:36

    De Sportmaand werd geopend door de wethouder Sport en het Sportplatform Huizen, die de hele maand organiseert!
    Niet door Sportief Huizen!

  • Laat een reactie achter