Supercars als laatste wens

Supercars hospice Huizen

Patrick is in februari 40 geworden, maar hij ligt in Hospice Huizen. Waarschijnlijk heeft hij nog maar een paar dagen te leven. Eigenlijk zou hij gisteren met de wensambulance naar Dierenpark Amersfoort gaan voor een laatste dagje uit. Helaas was dit voor Patrick al niet meer haalbaar. Familievriendin Ryanne liet het er niet bij zitten en deed op Facebook een oproep. “Is er iemand in mijn kring met een supertoffe auto (nog beter: supercars) en zou die aanstaande zondag voor een héél goed doel even voor willen rijden in Huizen bij het hospice?”

Gek op supercars

Patrick is namelijk al zijn hele leven gek op mooie auto’s. En wat is er mooier dan vanuit je ziekbed nog een paar supercars te mogen bewonderen? Door een deelactie van o.a. Glenn Coronel kreeg Ryanne reacties vanuit verschillende delen van het land. En zo kwamen er vandaag prachtige auto’s op bezoek bij Patrick in het hospice. Voor de gelegenheid was hij met bed en al naar buiten gerold.

Supercars hospice Huizen

Helemaal uit Brabant

In de ochtend stonden de Ferrari, Maserati en Cobra van Tiny en Mathijs Bakker uit Soest voor de deur. Elke auto werd even gestart en geshowd voor Patrick, die met zichtbare teugen genoot. In de middag kwam er een hele stoet (Nissan) GT-R’s voorgereden, met ook nog een mooie BMW, Porsche en Honda. Deze waren met Dennis van Elten helemaal uit Brabant gekomen. Verschillende reden even het voorplein van het hospice op zodat Patrick ze goed kon zien. Waarschijnlijk heeft hij nog nooit zoveel supercars bij elkaar gezien!

We hopen dat Patrick genoten heeft van zijn supercar-weekend, en wensen Lotte en de familie heel veel sterkte de komende tijd.

Supercars hospice Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst:  Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

4 Reacties

 • Reageer
  Jan
  4 juli 2021 op 18:58

  L.s.,
  Mooie tekst.
  Zonder klacht over emissies.
  Of over de hoge wegenbelasting e.d.
  Maar oog voor dezieke mens en zij die dit evenement ondersteunde.

  • Reageer
   Larisa
   4 juli 2021 op 21:06

   Zulke dingen zijn op zo’n moment gewoon even niet aan de orde Jan. Het zal voor de omwonenden ook niet alleen maar leuk zijn geweest, maar dat is het waard.

  • Reageer
   Paul Schiffers
   9 juli 2021 op 10:28

   Een prachtige aktie voor deze Jan. Hier voel je de echte medeleven voor iemand. Dat je dit gewoon doet, zelfs als buitenstaander nog iets kan betekenen zoals deze wens. Toevallig hebben wij Jan een paar keer gezien in die tuin daar. Wij hadden daar een zus liggen die naar een paar dagen later overleden is. Dus ook een volle waardering voor de vrijwillers in de hospice. Niets was te gek. En 24 uur open zijn voor bezoeken. Veel lof hiervoor. Zelfs toen onze overleden zus op brancard opgehaald werd bood men ons een niet verwachte geste aan . Er werd een mooi kleed over haar brancard gelegd en zo naar de begrafenis auto gelopen. Er was in de hal een grote kaars aan gestoken. En onderbegeleiding van de hulpen liepen wij naar die auto. En ikzelf mocht die kaars daar uitdoen met zo’n kaarsen dover. En zo mijn zus naar buiten in de begrafenis auto gebracht. Ook dat was toch een bijzonder waardige gebeurtenis was. Hulde voor al die hulpen daar. Hoop dat dit ook voor Jan zijn familie een kleine troost ervaring zal mogen zijn.

 • Reageer
  Inge van der Vegt
  4 juli 2021 op 20:51

  Wat een mooi initiatief. Sterkte allemaal. Er wordt aan jullie gedacht en mee geleefd❤️

 • Laat een reactie achter