Grote zoekactie onder de Stichtse Brug

sar helikopter

Vanmiddag kwam er bij de politie een melding binnen dat er iemand op de rand van de Stichtse Brug zou zitten. De politie was zes minuten na de melding al ter plaatse, maar trof daar niemand aan. Daarop werd besloten om een zoekactie op het water op te zetten.

zoekactie Stichtse Brug

Kustwacht

De scheepvaart werd tijdelijk stilgelegd onder de brug. Politie, brandweer en KNRM werden opgeroepen om te helpen bij de zoektocht. Ook een search and rescue helikopter van de kustwacht uit Den Helder werd daarbij ingezet en een speciaal duikteam van brandweer Nederhorst den Berg. Er werd o.a gezocht met warmtecamera’s. Uiteindelijk werd er bij de zoekactie niemand gevonden.

zoekactie Stichtse Brug
zoekactie Stichtse Brug
zoekactie Stichtse Brug

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek 

I-TAXI

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter