Ailem Export geopend in Holleblok

Ailem Export Holleblok Huizen

Vandaag is Ailem Export feestelijk geopend in het Holleblok. Klanten en nieuwsgierigen werden getrakteerd op lekkere hapjes, een gezellig praatje en mooie aanbiedingen in de winkel. Een heel jeugdige klant werd verrast met een lolly. De familie Varlik is tevreden over de eerste dag.

Winkel Holleblok Huizen

“Lekker dichtbij”

Klanten zijn te spreken over de nieuwe winkel. Ze snuffelen tussen de exotische producten, nemen een tasje verse groente of fruit mee of laten een stukje vlees afsnijden. “Ik ben heel blij dat ze nu hier zitten. Voorheen ging ik altijd naar de Oostermeent voor Ailem Export, maar nu kan ik hierheen. Ik woon om de hoek, dus het is lekker dichtbij.”

Winkel Holleblok Huizen

Groente, fruit, vlees & oosterse producten

Achterin de winkel is de slagersafdeling. Hier is een ruim assortiment aan vlees te vinden, van biefstuk en lamsrack tot drumsticks. Op de groente- en fruitafdeling staan de schappen vol met o.a. sappige mandarijnen, druiven en komkommers. De rest van de winkel wordt gevuld met een groot assortiment oosterse producten. Benieuwd naar Turkse chocoladekoekjes? Bij Ailem Export kun je ze vinden!

Ailem Export Holleblok Huizen

Meer in het verschiet

Op navraag van een geïnteresseerde klant wordt er gemeld dat Ailem Export binnenkort ook Indische producten zal verkopen. Ook een website is in de maak, en over twee weken doet de pin het, wanneer de winkel internet heeft. Elke week zijn er andere aanbiedingen, deze kun je vinden op flyers in de winkel. De openingstijden zijn maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Ailem Export Holleblok Huizen
Ailem Export Holleblok Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

Ailem Export is sponsor van OpHuizerhoogte. Mede dankzij hun steun blijven wij het meest bekeken fotoblog van Huizen voor jullie maken. Wil je ook adverteren en sponsoren? Klik HIER voor meer informatie.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter