EK van start: Huizen is er klaar voor!

EK in Huizen

Het is niet hetzelfde als in de jaren ’90 van de vorige eeuw, toen heel Huizen oranje kleurde en het Wapen van Huizen oranje ingepakt was. Maar toch zijn er een hoop mensen die hun best doen het Oranje-gevoel te vergroten met een versierd huis of zelfs een versierde straat! Het EK is vrijdag begonnen, vanavond om 21.00 uur is de eerste wedstrijd van het Nederlands Elftal. En Huizen is er klaar voor!

Weinig vlaggetjes dit EK

Veel mensen denken dat men niet zo’n vertrouwen heeft in het Nederlands Elftal, en dat we daarom dit EK niet zo uitpakken. Maar veel mensen blijken wel slingers te willen ophangen, maar overal zijn ze uitverkocht. Vermoedelijk gooit corona ook hier roet in het eten: leveringen uit China gaan nog steeds traag en moeilijk. Al die vrolijke plastic vlaggetjes kunnen onze inwoners dus gewoon misschien niet eens bereiken…

Desondanks biedt ons dorp hier en daar een vrolijke aanblik. We maakten er een fotoserie van.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst:  Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter