’t Past precies

kermis

Vandaag wordt de kermis weer opgebouwd. Het Prins Bernhardplein en een deel van de Naarderstraat zijn tijdelijk afgesloten om plaats te maken voor de attracties. Vanavond en morgen worden de laatste kermisexploitanten verwacht met hun volksvermaak. Het is passen en meten voor de opbouwers want het past dan ook precies !

Morgen gaat de kermis open om 14:00 uur en deze blijft staan tot en met de Huizerdag.
Je vindt er onder andere botsauto’s, een funhouse, schiettent, pusher, trampolines, minicars etc etc. De kermis is iedere dag geopend van 14:00 tot 23:00 uur.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

restaurant aan de kade

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter