Pannenkoekendag Beatrixschool

pannenkoeken pannenkoekendag

De stroomstoring van vanmorgen veroorzaakte wat lichte paniek, want er werd elektrisch gebakken, maar iets later dan gepland begonnen de leerlingen uit groep 8 van de Beatrixschool in Huizen met het bakken van een flinke stapel pannenkoeken. Hoewel onze fotograaf zag dat er hier en daar wat geproefd werd (om de kwaliteit te testen natuurlijk) waren de baksels bedoeld voor de bewoners van Zorgcentrum Voor Anker in Huizen. Heel groep 8 arriveerde tegen 12.00 uur bij het zorgcentrum waar zij op verschillende afdelingen de pannenkoeken serveerden.

Pannenkoeken Pannenkoekendag
Pannenkoeken Pannenkoekendag
Pannenkoeken Pannenkoekendag
Pannenkoeken Pannenkoekendag

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Henk Heijnen

de lange

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter