Lekker naar buiten

Het is in de Gooise natuur een drukte van belang! Begrijpelijk ook, want het is heerlijk weer. Ook vandaag belooft het weer een mooie dag te worden: zonnig en heerlijk fris. Dus trek lekker warme kleding aan aan en neem de kinderen, de hond(en), je paard, fiets of je eigen benen mee naar buiten. Kom maar op met die vitamine D!

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

kouwer installatietechniek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter