Atelierroute Huizen 2020 gaat door

Atelierroute Huizen
Ivan Mijatovic, Jan van Galenstraat 35

Corona kan de kunstenaars in Huizen niet tegenhouden: de Atelierroute gaat door! Aankomend weekend, zaterdag 10 en zondag 11 oktober, kun je weer in heel Huizen genieten van professionele en amateurkunst in woonkamer, atelier en schuur. Van 3 t/m 11 oktober is er ook kunst te bewonderen in verschillende etalages van winkels in Huizen. De ateliers zijn open van 11.00 tot 17.00 uur.

Atelierroute Huizen
Esther Brama Diependaal, Lijzij 28

Veilig genieten van kunst

Dit jaar nemen wel beduidend minder kunstenaars deel aan de Atelierroute Huizen. Dit omdat in sommige ateliers de ruimte ontbreekt om bezoekers veilig te ontvangen of omdat kunstenaars tot de risicogroep behoren. Bij alle ateliers en expositieruimtes wordt aangegeven hoeveel bezoekers er tegelijkertijd aanwezig mogen zijn. Dat betekent dat bezoekers op sommige momenten misschien even moeten wachten. Geniet veilig van de kunst en hou je aan de algemeen geldende coronamaatregelen. Het advies is om in de ateliers een mondkapje te dragen.

Atelierroute Huizen
Marian Mutsaers, Schipperstraat 11

Kijken naar kunst in etalages en winkels

In het Hart van Huizen en in de Oostermeent worden van 3 t/m 11 oktober in etalages en winkels schilderijen, tekeningen, beelden, keramiek en sieraden geëxposeerd van Huizer kunstenaars die deelnemen aan deze 24e Atelierroute in Huizen. Zie je iets moois? In alle ateliers is kunst te koop, vaak voor een aantrekkelijke prijs. Kijk voor alle informatie op de website van de Atelierroute Huizen.

Overzichtsexpositie in de Bibliotheek, Plein 2000

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Archieffoto’s en tekst: Larisa Landré

I-TAXI


Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter