Nazomeren

nazomerenDe camperaars weten ondanks het naseizoen de camperplaats aan de IJsselmeerstraat nog massaal te vinden. Met dit mooie weer stonden dan ook alle stoeltjes buiten en was het heerlijk toeven buiten. Voorlopig blijft het ook nog mooi weer. Met de herfstvakantie in aantocht (13 oktober regio zuid en 20 oktober regio midden en noord) is het heerlijk om er nog even tussenuit te gaan.

Camping

Eind 2016 maakte de gemeente bekend dat de komst van een camping op dit terrein niet mogelijk was. Dit naar aanleiding van vragen omdat camping de Woensberg gesloten werd voor de individuele kampeerder. Men hield nog wel een optie open voor een natuurcamping in het parkje achter voormalig hotel Newport. Maar of daar al meer over bekend is ? Wie ?

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen 

 

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter