Rehobothschool in de race voor e-waste

Rehobothschool e-waste

De Rehobothschool heeft kans om vrijdag winnaar te worden van de e-wasterace in Gooi & Vechtstreek. Hiervoor is het wel van belang dat ze nog een goede eindspurt maken, zodat zij niet alleen de meeste e-waste van de deelnemende scholen hebben ingezameld, maar ook de meeste punten halen! Helpen jullie mee?

Rehobothschool e-waste

E-waste Race

De E-wasterace is een wedstrijd tussen scholen in de regio om zoveel mogelijk elektronisch afval bij mensen uit de buurt op te halen. De school scoort punten met het ophalen van e-waste bij mensen thuis. Na vier weken wordt de winnaar bekend die een toffe schoolreis wint. En dat is aanstaande vrijdag al!

Help de Rehobothschool

Wil je de Rehobothschool helpen? Meld je dan aan via de speciale website en laat je elektronisch afval zo snel mogelijk ophalen! Zo laten we aan de hele regio zien dat mensen in Huizen het beste weten waar hun e-waste thuishoort: in speciale inzamelbakken en níet bij het restafval of vergeten in een kast.

Extra: win een Fairphone 3

En vers van de pers: volgende week organiseert de GAD Gooi & Vechtstreek een winactie waarbij je een fairphone 3 kunt winnen! Maak daarvoor in de week van Heel Holland Recyclet (14 t/m 21 oktober) een selfie wanneer je kleine elektrische apparaten inlevert in de regio en plaats deze op social media met de hashtag #heelGVrecyclet, dan ding je automatisch mee. De spelregels staan op de website van de GAD.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Henk Heijnen

restaurant aan de kade

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter