Nieuw in het dorp: Anderhalf

In het voormalig winkelpand van Le petit Francais op de Kerkstraat gaat vanaf zaterdag de deur open van een nieuw etablissement. Pop-up traiteur Anderhalf.  Een traiteur gestart in de anderhalve meter samenleving.

Er worden verse en gezonde gerechten bereid, geïnspireerd op de vegetarische keuken., daarbij hanteren zij de 80/20 regel van Covey gebruiken in de keuken; 80% plantaardige en 20% dierlijke producten. Voor de gerechten worden zo veel mogelijk lokale producten gebruikt.

Aanstaande zaterdag gaat Anderhalf om 10.00 uur open. Maandag en dinsdag is de nieuwe traiteur gesloten. De rest van de week kunt u van 12.00 uur tot 18.00 uur terecht om een heerlijk hapje te halen.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Walking Football, sv Huizen, Huizen

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Dick
    8 mei 2020 op 12:58

    Super leuk initiatief, maar hoe zit het met die 1.5 meter tussen maïskolven, bananen en basilicumplantje?

  • Laat een reactie achter