Project Pootjes in Huizen

pootjesOpHuizerhoogte fotografe Inge Jansen is gestart met Project Pootjes. Een wel heel bijzondere manier om je favoriete huisdier op de foto te krijgen. Wil jij ook zo’n uitvergroting aan de muur ? Dat kan, want op zondag 24 september kan je hier voor terecht in Fotostudio Huizen in het bedrijvenpark aan de Kabelweg.
“Het idee is eigenlijk afkomstig van een fotograaf uit Litouwen. Hij maakte inmiddels het boek Underdogs en Undercats en fotografeert nu zelfs paarden van onderaf. Ik vond het zo’n leuk idee dat ik in mijn fotostudio één en ander ben gaan ombouwen. De dieren komen op een grote glasplaat te staan en worden van onderaf gefotografeerd.” 

“Naast de shoot zelf zit er behoorlijk wat werk in het nabewerken. Ieder afgevallen haartje of zandkorreltje zie je terug op de glasplaat, maar het resultaat is natuurlijk superleuk en nu dus ook in ’t Gooi.”

Wil jij ook een “pootjes-picture” van je hond of kat ? Mail dan even naar ingejansenfotografie@gmail.com voor de beschikbaarheid. Kijk voor meer informatie op www.inge-jansen.nl

 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter