IJskoude nachten

Aankomende nachten gaat het stevig vriezen. Natuurlijk gaat het niet over 1 nacht ijs, maar er is een goede kans dat we deze of volgende week de schaatsen kunnen onderbinden om te gaan schaatsen op de ijsbaan aan de Aristoteleslaan.

Pas op

Wees hierbij gewaarschuwd om niet te snel te willen schaatsen! Voor je het weet lig je in een wak, en ijs dat kapot wordt gemaakt wordt nooit meer mooi gaaf. Hiermee verpest je ook het ijsplezier voor anderen.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

archieffoto’s: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter