spinningmarathon voor Alpe d’HuZes

Gisteravond bundelde SportCity en de Alpe d’HuZes-teams Team UP en Team Nefkens weer de krachten voor de Alpe d’HuZes Experience. Hierbij zetten ze zich in om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor het KWF. Naast een vier uur durende spinningmarathon werd er ook dit jaar een twee uur durende Jumping Fitness aangeboden. De officiële cijfers moeten nog binnenkomen, maar ze verwachten een bedrag rond de € 2.475,- te hebben opgehaald!

Door de spinning dj werd iedereen goed opgezweept met lekkere muziek en werd er voor de deelnemers gedanst en gezongen. De sfeer zat er goed in. Er werd goed voor ze gezorgd met verfrissende drankjes en vers fruit.

Iedereen heeft of krijgt in zijn of haar leven te maken met kanker. Zelf of in de directe omgeving. Kanker spaart niemand en is meedogenloos. Dankzij onderzoek – waaronder projecten gefinancierd door Alpe d’HuZes – worden resultaten geboekt. Maar er is nog veel geld nodig om de strijd met deze nare ziekte te kunnen winnen. De volledige opbrengst van de Experience komt ten goede aan Alpe d’HuZes/KWF.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Haarsalon Huizen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter