Auto te water op trailerhelling

Bij de trailerhelling aan de Westkade is vanmiddag een auto met boottrailer in het water terecht gekomen. De bestuurder heeft zelf spoedig het voertuig kunnen verlaten. Het ging mis toen de bestuurder de trailer in het water reed om een bootje uit het water te halen.

De Waterhulpdienst is te hulp geschoten en heeft Bergnet geholpen met het voertuig uit het water te halen. Er is veel olie in de aanloophaven terecht gekomen. Waternet is naderhand nog aanwezig geweest om de situatie te bekijken. Vermoedelijk zou ook de slechte staat van de steiger de oorzaak zijn.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s:  Vincent Snoek 

Arts and Crafts Huizen

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Ron Wiegers
    11 oktober 2020 op 13:55

    De bestuurder heeft mazzel gehad dat ie niet onder de auto terechtgekomen is, zeg.
    En als de steiger slecht was, dan zie ik een claimpje naar de gemeente Huizen aankomen….

  • Laat een reactie achter