Brandweer moet snoeien

Bij de brandweer kwam om kwart over zes een melding binnen van een stormschade. Op de Rembrandtlaan was een grote tak afgebroken en op straat gevallen. Gelukkig stonden er geen voertuigen onder geparkeerd. De brandweer heeft een hoogwerker opgeroepen om de nog gevaarlijk hangende takken weg te halen. Na een flinke snoeibeurt heeft de brandweer de takken in stukken gezaagd en de weg weer vrij gemaakt.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

help de Huizer botters

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter