Scapino verhuist naar Vögele pand.

Naar verluidt gaat Scapino verhuizen naar het leegstaande Vögele pand op de Achterbaan. Hierdoor komt er een mooie bestemming voor de leegstaande winkel midden in het centrum. Er wordt inmiddels al weer druk gespeculeerd over de invulling van de bovenverdieping. Zou hier dan de graag geziene Action zich kunnen vestigen?  De huurprijs en parkeergelegenheid zou toch gunstig moeten zijn voor de eisen die Action stelt aan haar winkelruimtes.

Ook de toekomst voor de Kijkshop is onzeker. Het moederbedrijf laat weten in zwaar weer te zitten en dat zij gaan overstappen op een ander concept.  Daarbij gaan ook veel filialen gesloten worden. Of de vestiging in Huizen daar ook onder valt, is niet bekend.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

2 Reacties

 • Reageer
  Johanna Langius
  18 november 2017 op 12:53

  O zal zo graag een action in Huizen krijgen hoop er al een paar jaar op

  • Reageer
   Ronald Brouwer
   10 februari 2018 op 10:57

   Je bent niet de enige ook wij willen een action in Huizen.
   Er staan genoeg winkelpanden leeg.

  Laat een reactie achter