En wat was het weer gezellig….

wijnproeverijDe jaarlijks terugkerende wijnproeverij lijkt steeds meer aan populariteit te winnen.  Het was weer een mooie avond in het Hart van Huizen. Overal mooie wijnen en lekkere hapjes en vooral volle straten. En dat zien we natuurlijk graag. Een evenement dat veel Huizers op de been brengt. Ruim 30 winkeliers deden mee en schonken verschillende wijnen aan iedereen die vooraf een “Van Goede Huizen” wijnglas had gekocht.

Lekker slenteren door het dorp van wijntje naar wijntje en onderweg bijkletsen met veel bekenden. Het weer zat natuurlijk helemaal mee en de sfeer werd nog eens versterkt met muziek uit de diverse wijnlanden. Aan het eind van de avond stonden sommige winkelstraten overvol…..dat mag vaker gebeuren in Huizen toch ?

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter