Kindervakantieweek van start

Vandaag is de kindervakantieweek begonnen. Dit keer aan het evenemententerrein aan de IJsselmeerstraat in verband met de verbouwing van Erfgooiers college. Het thema dit jaar is “In de tijdmachine”. Vandaag werden de hutten al opgebouwd.

Af en toe kwam er een bui naar beneden en rende iedereen de grote tent in waar dan gezellig werd geknutseld, gezongen en gedanst. Als de bui voorbij is, gaat iedereen weer naar buiten om verder te bouwen aan de hutten.

Aankomende woensdag gaan de kinderen naar speelpark Oud Valkeveen, donderdagavond is de bonte avond en vrijdagmiddag houden de kinderen een markt voor alle broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes en sluiten ze de week op een feestelijke manier af.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter