Zwemvierdaagse in de Sijsjesberg

Sijsjesberg

Ook dit jaar organiseert zwembad Sijsjesberg de zwemvierdaagse. Van dinsdag 26 tot en met vrijdag 29 juni kan tussen 18.00 en 19.30 uur worden gestart voor de 10 banen (= 500 meter) schoolslag. Voor de jongste deelnemers is 5 banen voldoende. Mocht één van de reguliere avonden niet schikken, dan kan er worden ingehaald op maandag 25 juni en zaterdag 30 juni gedurende de gehele dag.

 

Inschrijving

Inschrijving voor het evenement aan de kassa van het zwembad. De kosten bedragen €5,15 voor abonnementhouders en €8,90 voor niet-abonnementhouders.  De medailles worden vrijdag 29 juni vanaf 18.15 uur uitgereikt.

Opbrengst naar goed doel

Behalve een sportieve en gezonde gebeurtenis is deze 45ste zwemvierdaagse een uitstekende gelegenheid om geld in te zamelen voor het goede doel. Aan de kassa kun je een stempelkaart halen, waarmee deelnemers zich kunnen laten sponsoren voor de stichting Fight Cancer! Dus doe mee, want alle baantjes tellen voor het bestrijden van deze ziekte. Het sponsorgeld kan op de slotavond worden ingeleverd bij de plaats waar de medailles worden uitgegeven.

Activiteitenprogramma

Op vrijdagavond is een afwisselend en sportief activiteitenprogramma samengesteld met onder andere een springkussen, Aquaballs en boogschieten.

PROGRAMMA VRIJDAG

 

18.00 uur                                  Start zwemvierdaagse

18.15 uur                                   Start uitreiking medailles

18.00 uur                                  Diverse spelletjes (aquaballs, springkussen etc.)

18.30 – 19.45 uur                     Boogschieten

19.45 uur                                   Sluiting afgifte medailles

20.00 uur                                  SLUITING ZWEMVIERDAAGSE 2018

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Archieffoto’s: Larisa Landré

 

 

 

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter