Snackland gaat verbouwen

De snackbar Snackland in winkelcentrum Holleblok wordt helemaal vernieuwd. Wellicht had u het al gezien want men is al druk bezig met de voorbereiding voor de verbouwing. Maar je kunt nog steeds terecht voor de lekkerste spareribs of een patatje op het terras, want de zaak is nog steeds open.

Vanaf 17 juni gaat de snackbar echter wel even voor een korte periode dicht. Er wordt dan twee weken verbouwd. Rond 28 juni komt er een feestelijke opening met diverse acties om je vingers bij op te eten. Houd onze pagina in de gaten, wij houden u op de hoogte.

Hoe gaat het er uit zien ?

Het afzonderlijke zit- en afhaalgedeelte wordt straks samengevoegd tot één mooie grote ruimte. Naast meer sfeer, rust en uitstraling is de nieuwe cafetaria straks veel efficiënter ingericht. Het aantal zitplaatsen wordt uitgebreid naar ongeveer 50. Werkelijk alles wordt aangepakt; de voorpui, het interieur, apparatuur, van plafond tot de vloer en natuurlijk het belangrijkste, de keuken.

Bekijk hieronder een filmpje van de sfeerimpressie

Snackland in het Holleblok staat bekend om zijn overheerlijke spareribs. Daarom krijgt de zaak een grote amerikaanse charboiler. Het enige apparaat wat straks nog op gas werkt, de rest wordt allemaal elektrisch. Met de aanschaf van deze charboiler wordt het menu uitgebreid met o.a T-bonesteaks, entrecotes, malse biefstuk en rib-eyes. Na de verbouwing gaat Snackland voortaan om 8.30 uur al open voor ontbijt.

Eigenaar Zakaria Ghendi zit inmiddels al vanaf 7-7-2007 als ondernemer in het Holleblok . Het is nu een mooie tijd om te vernieuwen en te moderniseren. Het wordt een prachtige zaak voor de buurt.  

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Snackland

Snackbar Snackland is sponsor van OpHuizerhoogte. Mede dankzij hun steun blijven wij het meest bekeken fotoblog van Huizen voor jullie maken. Wil je ook adverteren en sponsoren? Klik HIER voor meer informatie.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter