Koppensnellers

koppensnellers

De knotwilgen op de grens van het vierde kwadrant en de Blaricummermeent hebben hun periodieke “haircut” gehad en zijn weer geknot.  Tja, maar als dan na het knotten de koppensnellers hun werk doen….da’s toch knotsgek.

Blijf op Huizer hoogte

OpHuizerhoogte is de opvolger van OogopHuizen. Een andere naam en een andere logo maar met de zelfde berichten als je van ons gewend bent. Wil je ook op Huizer hoogte blijven ? Volg ons dan op onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

3 Reacties

 • Reageer
  itsme
  17 januari 2017 op 11:30

  Dit soort idiote dingen gebeurd wel vaker in Huizen. Bij mij voor de deur zijn ze ruim 20/ twintig jaar bezig geweest om een paar bomen neer te zetten (toe nieuwbouw) Elk voor jaar weden de dode weggehaald en nieuw neergezet. Maar tot mijn verbazing kwamen ze aan het eind van het jaar weer nadat de blaadjes gevallen zijn wederom een paar nieuwe neerzetten. Dit ging jaar in jaar uit door valt in eerste instantie niet op maar die in het voorjaar waren van de gemeente en die in het najaar een particulier bedrijf. Gemeente gebeld, ze zouden er naar kijken, ja kijken hebben ze gedaan maar meer ook niet. Op een gegeven moment was er zo’n app, foto tje erbij en wederom gemeld. Nu heb ik ineens een paar bomen die de kans krijgen te groeien.

  Maar denk je dat ze geleerd hebben, parkje voor de deur en in het voorjaar 5 hele grote bomen eruit , zijn rot zei de medewerker en dus gevaarlijk, jaja zal wel. Een paar weken later zomaar nieuwe bomen alleen kan ik het geen bomen noemen, stokjes met wat wortels meer niet… En ik heb het wel gehad met deze gemeente, bewijzen genoeg dat ze heel veel geld over de balk gooien ( niet het enige onderwerp) en de medewerkers zijn vriendelijk enz, maar het blijven ambtenaren. En het verhaaltje is nog niet helemaal over, die kleine stokjes met wortel die werden ook weer vervangen na een paar maanden. Ambtenaren en leren. Gewoon stom niet nadenken en uitvoeren want stel je voor dat je initiatief neemt

 • Reageer
  itsme
  17 januari 2017 op 11:32

  Reactie in afwachting van toestemming,

  als ik dit geweten had, had ik niet zoveel moeite gedaan en gezeik op een facebook pagina? oprotten kan ook met een fake account

  • Reageer
   Inge Jansen
   21 januari 2017 op 11:26

   We begrijpen je reactie niet helemaal ITSME. In verband met de vele automatisch gegenereerde spamberichten moeten we een filter over de reacties gooien. Dus niet meteen zo lelijk doen 😉
   Overigens is het dan makkelijker om op Facebook te reageren ipv op de website. Je berichten worden dan wel meteen geplaatst.

  Laat een reactie achter