Zomerbraderie

braderie
Er is vandaag zomerbraderie in het oude dorp. Door de straatjes rondom het Oude Raadhuisplein staan diverse kraampjes opgesteld met allerlei leuke producten. Van vers gerookte paling, de leukste bedrukte rompertjes, kleding, lekkere wijnen tot lederwaren. De terrasje lopen inmiddels al vol. Dus voor een gezellig middagje winkelen moet je vandaag in ’t dorp zijn.
De braderie duurt tot 18:00 uur.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter