Wie heeft de mooiste ?

Sommige mensen of bedrijven pakken nét iets meer uit als het gaat om kerstlichtjes. Kleurig of stijlvol met kerstballen, we kwamen van alles tegen. De OpHuizerhoogte-fotografen hebben de meest opvallend versierde huizen, tuinen en bedrijfspanden opgezocht.

Een prachtig versierde boom aan de Gaast en een voortuin aan de Berenklauw sprongen er echt uit.

De zenderkerk en het businesscentrum wisten ook aandacht te trekken met de mooie sfeerverlichting.
Maar we kwamen nog veel meer moois tegen. Bekijk ze hier allemaal in de fotoserie.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Inge Jansen,  Vincent Snoek en Larisa Landré

 

 

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter