Vrijdag Erfgooiersdag

Aanstaande vrijdag is het weer Erfgooiersdag in ’t oude dorp. Van 11.00 tot 21.00 uur is er weer van alles te doen en te bekijken rondom het Oude Raadhuisplein en de omliggende straten.  Kom kijken naar alle oude ambachten en beleef de historie van de Erfgooiers.

Activiteiten

Paling roken
Poffertjes eten
Beklim de kerktoren van de Oude Kerk
Ponyrijden
Dansen op muziek van Sabor
Oude ambachten
Poppentheater de Kleine Zon
Koffie en lekkers bij de Bus van Beus
Gooise Operette
Oud Hollandse spelletjes
etc etc

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Fotografie Inge Jansen 

 

 

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter