Scouting Vasanta bestaat 85 jaar

Vasanta bestaat 85 jaar! Dat werd vandaag gevierd bij het clubhuis in het bos aan de Parkweg. Er waren diverse activiteiten voor groot en klein waarvoor je je kon inschrijven. Je kon marshmellows maken boven het kampvuur, was er een silent disco, escaperoom, knopen leggen en nog meer.Met zo’n rijke en lange geschiedenis werden natuurlijk veel herinneringen opgehaald door leden en oud leden. In het clubhuis lagen boeken vol met oude foto’s en werden er een aantal via een diascherm vertoont. Om 17:00 werd Wilco Gerlofsma herdacht door het onthullen van een speciaal aandenken aan deze gewaardeerde vriend en vrijwilliger van de scoutinggroep.

Blijf ook op Huizer hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

 

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter