5de jaar Huizer Vis Festijn

klederdracht

Vandaag was het eerste lustrum van het Huizer Vis Festijn. Het programma van het Huizer Vis Festijn is bedoeld voor bedrijven die met hun relaties of personeel een onvergetelijke oer-Hollandse dag op het water en op de kade willen beleven. Voor het avondprogramma mocht iedereen naar binnen na een donatie van €5,- per persoon. De opbrengsten worden gedoneerd aan goede doelen in de omgeving van Huizen. De goede doelen dit jaar zijn de stichting KinderBeestFeest, Stichting Huizer Botters, Voedselbank Gooi & Omstreken.

botters

Er lagen wel 25 botters aan de kade, die mee hadden gedaan aan de wedstrijd die werd gehouden op het Gooimeer. Elk bedrijf kon een
wedstrijdbotter met 3 bemanningsleden huren voor maximaal 12 gasten.

Een echte Huizerse beleving. Na de wedstrijd stond de haring al klaar voor het begin voor een gezellige borrel. Er waren diverse eet en drinkstandjes aanwezig, mensen in klederdracht en natuurlijk de prijsuitreiking die werd gedaan door wethouder Marlous Verbeek.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek.

Snackland

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter