Een allerlaatste blik in de verlate gangen

De laatste aanblik in de gangen waar honderden van ons als kind hebben gelopen. Nog één keer kijken op het schoolbord. De Koningin Wilhelminaschool is nu echt niet meer. De sloop is in gang gezet waarbij alle bijgebouwen tegen de vlakte gaan. Alleen het oude hoofdgebouw blijft staan. Slokker gaat het terrein herinrichten voor woningbouw. Nog even hebben we de laatste momenten vastgelegd. img_7637jpegooh img_7612jpeg_2ooh img_7597jpeg_1ooh img_7611jpegooh img_7646jpegooh img_7652jpegooh img_7603ooh Fotografie Vincent Snoek
De fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek brengen voor Oog op Huizen dagelijks de gemeente Huizen in beeld. Iedere dag ziet u hier nieuwe foto’s van Huizen, haar inwoners en ondernemers. Huizen van A tot Z in beeld. Heeft u een leuke tip ? Mail ons dan op info@oogophuizen.nl Wat is er te doen in Huizen ? Kijk voor de leukste uitjes en tips op onze evenementen agenda !
Het bericht Een allerlaatste blik in de verlate gangen verscheen eerst op Oog op Huizen.

Voor Jou Uitgezocht