Mistige morgen bij Brunamistig bruna

HUIZEN – Bezoekers van de Oostermeent keken vanmorgen wel heel vreemd op toen het binnenplein wel erg mistig aandeed. Bij het openen van het Bruna-filiaal bleek het alarm niet goed uitgeschakeld waardoor de mistgenerator in werking trad.
De brandweer werd gealarmeerd omdat men in eerste instantie uitging van brand. Gelukkig bleek dit niet het geval.

De mistgenerator is een onderdeel van de alarminstallatie. Het is bedoeld om inbrekers te desoriënteren bij een inbraak. De Bruna laat even alles goed doorwaaien zodat er straks weer lekker gewinkeld kan worden.

mistig

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen 

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Cees Leeflang
    7 september 2018 op 15:35

    Zondag 9 september op.de atletiekbaan in Huizen bij de AV Zuidwal.een unieke wedstrijd sporters met en zonder beperking sporten atletiek onderdelen in teams om 10 uur komt wethouder sport van.de gemeente huizen Ronald Boot ook langs de wedstrijd is van 9 tot 13 uur aan de Aristoteles laan 2

  • Laat een reactie achter