Zwaan-kleef-aan

Het wordt morgen prachtig weer en dat zou voor de rolstoelgebonden bewoners van De Marke-De Meenthoek een heerlijk moment zijn voor een wandeling door het dorp. Er worden nog een paar vrijwilligers gezocht. Wandel je ook mee?

Vrijwilligerscentrale Huizen
Zaterdag 7 april organiseert de vrijwilligerscentrale opnieuw een Zwaan-Kleef-Aan. Ditmaal in samenwerking met woon-zorgcentrum Cordaan De Marke– De Meenthoek. We gaan met rolstoel gebonden ouderen op stap en maken een wandeling langs en door het Oude Dorp in Huizen. Onderweg stoppen we bij De Boerderij Huizen.

Heb je zin en tijd om mee te gaan en ben je fysiek in staat om ca. twee uur met een rolstoel te lopen? We verzamelen om 13:30 uur en zijn om 16:00 uur klaar.
Ga gezellig met ons mee en meld je voor 4 april aan. Per e-mail c.tupang@vchuizen.nl of telefonisch 035- 5267553.

Zwaan-Kleef-Aan
Zwaan-Kleef-Aan acties zijn eenmalige activiteiten waarbij je in groepsverband ergens aan mee helpt. Het is een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en om uit te proberen hoe een bepaalde activiteit je bevalt; in dit geval, samen met andere mensen en ouderen een gezellige wandeling door het Oude Dorp van Huizen. Cordaan De Marke- De Meenthoek kent al veel enthousiaste vrijwilligers, maar hoopt op deze manier nog meer mensen aan te spreken voor het vrijwilligerswerk.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

archieffoto’s Dolf van Stijgeren

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter