Fietsen zonder mobiele telefoon

mobiele telefoon

Vanaf maandag 1 juli is het verboden je mobiele telefoon al fietsend vast te houden. Niet meer bellen, appen of gamen op de fiets dus. Voor automobilisten was dat natuurlijk al verboden, maar daar komt dus nu ook de fiets bij.

Dus je zal echt even stil moeten gaan staan langs de kant van het fietspad, anders riskeer je een boete van €95,- !

Bij het gemeentehuis is een tekstkar neergezet om fietsers alvast te waarschuwen. De politie gaat vanaf 1 juli meteen controleren.

Ouassim wilde het nog wel een keer voordoen voor de foto, maar vertelde erg onder de indruk te zijn geweest van een vader die op zijn school kwam vertellen over het ongeluk dat zijn zoon had gehad door het appen op de fiets.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.


foto’s: Inge Jansen

Lekker Lang Tafelen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter