Haarsalon 10 jaar !

Aankomende week bestaat de kapperszaak Haarsalon aan de Lindenlaan 10 jaar. En dat wordt gevierd met een week lang, iedere dag een hele leuke aanbieding, gratis Chi of Esquire haarverzorgingsprodukt of maak kans op een gratis behandeling.

Tien jaar geleden nam José Rebel de salon over. De kapsalon is inmiddels een begrip voor vele Huizers. Het team van vrolijke dames knippen zowel dames, heren en kinderen. Bij de Haarsalon knipt men volgens de nieuwste technieken en met gebruikmaking van de beste haarverzorgingsprodukten.

Vanaf maandag 1 april is het de hele week feest want, zoals je hieronder kunt zien, is er iedere dag wel een interessante aanbieding. Maak gauw een afspraak en bel 035-5253578.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Inge Jansen 


de lange

OpHuizerhoogte wordt mede mogelijk gemaakt door Haarsalon. Wil je ons ook sponsoren als Huizer ondernemer en daarmee hyperlokaal in de spotlights komen ? Kijk dan bij onze advertentiemogelijkheden.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter