Riool beschadigd tijdens graafwerkzaamheden

riool

Vanochtend is er een persleiding van het riool gesprongen aan de Huizermaatweg. Tijdens graafwerkzaamheden voor een ondergrondse vuilcontainer raakte de leiding beschadigd. Het reeds gegraven gat vulde zich al snel met een een stinkende substantie.

riool

De herstelwerkzaamheden zullen naar verwachting enkele uren gaan duren. Omwonenden kunnen wat stankoverlast ervaren, maar u kunt uw toilet gewoon doorspoelen.

riool

Riolen uit deze regio worden samen opgevangen in een grote bak. Vanuit deze bak wordt het onder druk vervoerd naar de zuiveringsinstallatie via een zogenaamde persleiding. Zo’n buis is nu beschadigd geraakt.

riool

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Tekst en foto’s: Vincent Snoek

aandekade

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter